Ajankohtaista

Salintäysi yleisö sai meidät Hurmioon!

Vappuaatto oli pelastettu! Vieraamme, harmonikkataiteilija Petri Makkonen, selloyhtye Pollo Cerucca, Quizás-kvartetti ja maanmainio Tango-Orkesteri kapellimestarinaan Antti Karjalainen, saivat Iisalmen Mieslaulajat antamaan parastaan salintäydelle yleisölle! Kyllä jäi hyvä mieli konsertista. Tottakai haaste, jonka kuoronjohtajamme Seppo Löytynoja asetti meille viime syksynä, oli kova: 17 tangoa, joista uusia ennenlaulamattomia 12, ja kaikki piti opetella ulkoa. Kovasti teimme töitä,… Lue lisää Salintäysi yleisö sai meidät Hurmioon!

Suuri tangokonsertti lähestyy

Olemme treenanneet viime syksyn ja tulemme treenaamaan tämän kevään kohden vappuaaton Hurmiota (Suurta tangokonserttia). Luvassa mukaansatempaavia tangoja, hienoja sovituksia, upeaa säestystä ja komeata laulua. Mukana menossa ovat harmonikkataiteilija Petri Makkonen ja selloyhtye Pollo Cerucca. Klikkaamalla otsikkoa ”Suuri tangokonsertti lähestyy” näet konserttijulisteemme.  

Tule kuorokouluun!

Tule kuorokouluun! Kuorokoulut on tarkoitettu aikuisille (16-90 vuotiaille) kuorossa laulamisesta kiinnostuneille sekä kuorolaulajille, jotka haluavat kehittää taitojaan. Aiempaa kuorolaulukokemusta ei edellytetä. Kuorokouluissa opetellaan kuorolaulun perustaitoja: äänenmuodostusta, moniäänisyyttä ja ilmaisua sekä tutustutaan kuorolaulun eri ulottuvuuksiin. Tavoitteena on antaa osallistujille tietoa sekä valmiuksia liittyä itselle sopivaan kuoroon. IISALMI Torstaisin 13.9., 20.9., 4.10., 11.10. ja 25.10.2018 klo 19:00-20:30… Lue lisää Tule kuorokouluun!

Mieskuoroklassikoita -konsertti 14.4.2018

Seuraava konserttimme on teemaltaan ”Mieskuoroklassikoita”, ja siinä laulamme, yllätys-yllätys, mieskuoroklassikoita.   Kannattaa laittaa allakkaan konsertin ajankohta ja paikka: lauantai-ilta 14.4.2018 klo 19 Iisalmen kulttuurikeskuksen Eino Säisä -salissa.   Linkki kulttuurikeskuksen ilmoitukseen: http://www.iisalmi.fi/events/Iisalmen-Mieslaulajat-klo-19,-Iisalmen-kulttuurikeskus/hlryuxoi/9cfa8dc1-152a-40be-9cbc-29acdcb64c32